Årets Nyaste Parfymer 2024

by Dofts .se

Årets nyaste parfymer 2024!

 2024 innebär nya parfymer! Här utforskar vi de senaste dofttrenderna och mest spännande lanseringarna. Varje flaska berättar sin egen historia och avslöjar oemotståndliga doftnyanser. Följ med på en resa genom det fascinerande parfymlandskapet för en verklig olfaktorisk upplevelse!

 

1.Le Beau Paradise Garden Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier Le Beau Paradise Garden är en ny herrdoft från Le Beau-kollektionen, som lanseras år 2024. Inspirerad av höst/vinter-showen 2010-2011, har flaskan en förtrollande smaragdgrön design och innehåller noter av kokos, ingefära, mynta, fikon, sandelträ och tonkaböna.


2. Valentino Born in Roma Uomo Green Stravaganza 

 Valentino Born in Roma Uomo Green Stravaganza, en doft med vibrerande bergamott och lockande kaffeton, planeras att lanseras 2024. Inspirerad av Roms trädgårdar symboliserar den frihet och självuttryck. Med livlig bergamott, intensiv kaffe och varm Vetiver Heart Essence från Haiti är den en hållbar och autentisk upplevelse av den eviga staden.



3. Valentino Born in Roma Donna Green Stravaganza 

Valentino Born in Roma Donna Green Stravaganza är en blommig och förförisk doft med toner av Lapsang Souchong-te, jasmin och amber. Doften tar dig med på en djärv resa till trädgårdarna i Roma, där du kan uttrycka din unika själv. Flaskan hyllar Valentino Rockstud med kantig design och färgstarkt läder, personifierande Valentinos djärva ande. En inbjudan att leva fritt och njuta av expressiv lyx.


4. Flowerbomb Tiger Lily Viktor & Rolf  

 Viktor & Rolf Flowerbomb Tiger Lily, en nyligen introducerad doft för kvinnor, bjuder på soliga toner av kokosmjölk vid öppningen och en vild touch av Tiger Lily i hjärtat. Med inslag av mango och benzoin skapas en sensuell och förförisk doft. Idealisk för den självsäkra kvinnan som söker något nytt och spännande.

5. Acqua di Gio Profondo Eau de Parfum 

 Giorgio Armani Acqua di Gio Profondo Eau de Parfum är en intensiv och modern tolkning av Acqua di Giò. Doften kombinerar marina toner med aromatiska essenser och representerar värden som frihet och modern maskulinitet. Flaskans blåa nyans hyllar Giorgio Armanis ikoniska färg. Det är en aromatisk, akvatisk och träig doft med toppnoter av marina toner, mellannoter av aromatiska essenser och en bas av träig mineralisk amber. En tidlös och maskulin parfym.

Upptäck alla våra dofter här!