Användarvillkor & policies.

Leveransvillkor

Fri frakt över 1999:-

Ordervärde under 500:- tillkommer en fraktkostnad från 29kr

Vi på Dofts.se kan inte lämna någon leveransgaranti för varor som inte finns i lager när du gjorde din beställning eller för varor som lämnat vårt lager. Det betyder att den totala leveranstiden innan varan når dig kan bli längre än vad som anges som normalt för valt fraktsätt om transportören själv orsakar en försening. Detta är givetvis ytterst ovanligt då vi har en leveranstid inom 2-4 dagar.


Returpolicy:
Vi erbjuder en generös returrätt inom 14 dagar från mottagen leverans. Vänligen notera att returrätten inte gäller om förpackningen är bruten. För att returnera en produkt måste den vara i helt oanvänt skick med obruten försegling.

Återbetalningar:
Efter mottagande och inspektion av din retur skickar vi ett e-postmeddelande för att meddela om godkännande eller avslag av återbetalningen. Vid godkännande behandlas återbetalningen automatiskt och krediten appliceras på ditt konto eller den ursprungliga betalningsmetoden inom en specificerad tidsram.

Återbetalning av sena eller uteblivna betalningar:
Om återbetalningen inte har bokförts, vänligen kontrollera ditt bankkonto och kontakta ditt kreditkortsföretag. Om problemet kvarstår, vänligen kontakta oss på info@dofts.se.


Utbyten:
Vi byter endast ut defekta eller skadade produkter. Vid behov av utbyte, vänligen kontakta oss via info@dofts.se.

Gåvor:
Om produkten var en gåva och levererades direkt till dig, erhåller du en gåvokredit vid retur. För icke-gåvor skickas återbetalningen till gåvogivaren.

Frakt (Returer):
Kunden ansvarar för returfraktkostnader, och dessa återbetalas ej. Fraktkostnaden dras av från returbeloppet.

Outlösta Paket:
Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnader för outlösta paket. Vi tar ut en avgift på 199 kr för hantering vid ej uthämtade paket. Observera att outlösta paket inte omfattas av ångerrätten och måste hämtas ut innan retur.